Vernisaj & degustare de vinuri | „despre natură,oameni şi beton” | Adrian Sandu & Crama Dradara @ Galeria Brăteanu

Dragi iubitori ai artelor, avem bucuria de a vă invita la deschiderea expoziției de gravură “despre natură, oameni şi beton” a artistului arădean Adrian Sandu şi degustare de vinuri din zona Mocrea (Ineu) produse de Crama Dradara.

„Expoziția „despre natură, oameni şi beton”  face trimitere la realitatea anilor de după pandemia de Covid 19, un interval pe care îl resimt într-o notă pesimist-critică.

Poate mă înscriu oarecum în categoria artiştilor militanți, critici la adresa societății din care fac parte, în încercarea de a o impulsiona prin modul în care înțeleg şi văd eu realitatea cotidiană.

Lucrez din totdeauna cu linia. Sunt fascinat de simplitatea şi expresia unei linii, mă inspir din realitatea socială imediată, din medii cum ar fi locul de muncă, familia, oraşul în care trăiesc, mediul virtual etc.

Am ales sa mă exprim prin tehnica gravurii (acvaforte şi acvatinta) în execuția lucrărilor, deoarece este tehnica mea de suflet pe care am deprins-o în anii studenției şi mai apoi am dezvoltat-o în activitatea mea ulterioară.”   scrie Adrian Sandu în corespondența sa cu galeria, despre demersul artistic propus.

Vernisajul va avea loc în data de 11 ianuarie de la ora 18:00, cuvântul de deschidere aparținând domnului Prof. Univ. Marcel Tolcea urmat de  prezentarea produselor cramei Dradara, a soiurilor palava, muscat ottonel, mustoasă de măderat, fetească regală, sauvignon blanc, fetească neagră, merlot şi cabernet sauvignon sustinută de enologul Cosmin Reaboi.

Expoziția poate fi vizitată până în data de 31 ianuarie, în intervalul orar 9-17, pentru detalii ne puteți contacta la adresa de e-mail: brateanucostin@gmail.com sau la telefon: 0724523525.

Vă aşteptăm cu drag să îl cunoaşteți pe artist şi să descoperiți o parte din opera sa recentă si de asemenea să (de)gustați vinurile pe care le veți putea achizitiona la sediul AXA ART din Timişoara, începând de anul acesta.                                     

Costin BRĂTEANU

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.