Start la înscrierile pentru Festivalul – Concurs Gelu Stan, ediția a VI-a, 2024, la Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș

Dacă ai între 15- 25 de ani, ești pasionat de folclor și vrei să te afirmi pe scena muzicală, Festivalul – Concurs Gelu Stan este șansa ta. O experiență artistică intensă și un pas important în cariera muzicală: vei putea fi pe aceeași scenă cu orchestra profesionistă a Ansamblului Banatul, condusă de dirijorul Sebastian Roșa, și vei participa direct la realizarea  unui eveniment de amploare, organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș.

Condițiile de participare și informații suplimentare se găsesc la tel 0256/435158, email cecart@cecart.ro sau pe site-ul instituției ww.cecart.ro.

Până joi, 22 februarie 2024, ora 14:00 sunt acceptate toate documentele necesare înscrierii în competiție. Rezultatele preselecției vor fi afișate pe site-ul instituției www.cecart.ro, vineri, 23 februarie 2024, ora 18:00.

Concursul, decernarea premiilor și spectacolul de gală al laureaților vor avea loc miercuri, 13 martie 2024, la sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timișoara.

Acompaniamentul este asigurat de Orchestra Ansamblului Profesionist Banatul, dirijor Sebastian Roșca.

Se vor acorda următoarele premii în bani: Marele Premiu – 4000 lei, Premiul I – 3000 lei, Premiul II –  2000 lei, Premiul III – 1500 lei, 3 Premii speciale în valoare de 800 lei, Premiul Radio și Premiul ”Tinereții” acordat de familie maestrului Gelu Stan.

Evenimentul se desfășoară cu susținerea financiară a Consiliului Județean Timiș.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.