Invitație | ,,Drept pe față’’ Alina-Jais Giurgiu

Dragi iubitori ai artelor, stimați colegi, luni, 1 iulie, ora 19:00 avem bucuria de a vă invita la un eveniment complex în care Alina-Jais ni se prezintă într-o triplă ipostază: de artist vizual, solist vocal şi compozitor.

Evenimentul este conceput în crescendo, pornind de la ,,tăcerea” tablourilor, continuând cu sunetele muzicii, într-un scurt recital live şi încheind cu îmbinarea dintre auditiv şi vizual, prin intermediul unui dans contemporan, eliberator, în interpretarea Carolinei Țapoc, pe muzică de Alina-Jais şi Florin Moş (la darabană), înregistrată cu prilejul unui jam session.

La cuvântul de deschidere, curatorul evenimentului, Conf. Univ. Dr. Gabriel Kelemen va vorbi despre originile, personalitatea și creația Alinei-Jais.

Galeria Brăteanu este situată în Timişoara pe Str. Lucian Blaga Nr. 8 şi este sustinut de către WORLD MEDIA TRANS & Pensiunea GERNIK 100 din Gârnic. Expoziția rămâne pe simeze pâna în data de 15 iulie şi poate fi vizitată în intervalul orar 10-13, 15-18 sau  pe baza unei programări telefonice la nr. +40724523525.

Vă așteptăm cu drag!

Costin Brăteanu

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.