Învățătura de minte

O femeie dintr-o familie mică era săracă, însă foarte, foarte credincioasă. Și într-o zi, când banii erau aproape pe terminate și nu mai erau suficienți nici măcar pentru a-și hrăni copilașii, ea a sunat la un post de radio local și a lăsat acolo un apel către Dumnezeu.

În timp ce angajații de la radio au compătimit-o pe femeia credincioasă, unul dintre ascultători a fost foarte furios. Acest ascultător era un ateu convins și a decis să-și satisfacă plăcerea, batjocorind femeia credincioasă. Barbatul a aflat adresa, a sunat-o pe secretara lui și a instruit-o să cumpere multe daruri și produse alimentare.

Astfel, secretara s-a întors la el cu cea mai bună carne, brânzeturi și dulciuri. Imaginează-ți uimirea ei atunci când șeful i-a dat următorul ordin: „Livrează produsele la această adresă, iar în cazul în care femeia întreabă cine a trimis alimentele, să-i spui că diavolul”.

Când secretara i-a dat femeii pachetul cu produse alimentare, ea era foarte emoționată. Femeia era atât de recunoscătoare încât lacrimile îi curgeau din ochi. Nu a încetat nicio clipă să-i mulțumească și să o binecuvânteze pe fată. Dar în cele din urmă, secretara a întrebat-o:

– Nu vreți să aflați cine a trimis toate aceste produse?
Femeia a răspuns:
– Nu. Nu are absolut nicio importanță, pentru că atunci când Dumnezeu dă ordinul, chiar și diavolul se supune.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.