Farkas Endre | Distopii cromatice | Galeria Brăteanu

Dragi iubitori ai artelor, stimați colegi, avem bucuria de a vă invita la vernisajul  expoziției artistului vizual Farkas Endre ce va avea loc în data de 1 martie la ora 19:00 la Galeria Brăteanu din Timişoara.

Expoziția Distopii cromatice cuprinde serii de lucrări create de artistul Farkas Endre, care abordează tematica policromiei și sinesteziei în sculptură și basoreliefuri. Diferite cifre sunt asociate cu anumite culori, iar jocul vizual însumează calcule matematice în două tratări stilistice, de buline și de piese de puzzle.

Expunerea de la Galeria Brăteanu din Timișoara ne arată cea mai recentă direcție de cercetare vizuală a artistului, atrăgându-ne cu jocuri de suprapuneri, transparențe, reflexii, combinații cromatice și alternare de forme.

La cuvântul de deschidere, Robert Șerban și Gabriela Robeci vor vorbi despre originile, personalitatea și creația lui  Farkas Endre.

Galeria Brăteanu  este situată în Timişoara pe strada Lucian Blaga la nr. 8. Expoziția poate fii vizitată până în data de 13 martie în intervalul orar 9-17. Proiect susținut de WORLD MEDIA TRANS & PENSIUNEA GERNIK 100 din Gârnic.

Pentru detalii ne puteți contacta la adresa de e-mail: brateanucostin@gmail.com sau la telefon: 0724523525.

                                                                                                 Costin BRĂTEANU

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.