Alex Michaelides și Abdulrazak Gurnah vin în România. Ce alte blockbustere literare pregătește Editura Litera în 2024

#LITERAturaeplăcere de 35 de ani, iar în 2024 portofoliul LITERA e garnisit cu cele mai apreciate și așteptate titluri care vor umple, în scurt timp, rafturile librăriilor. Cărți eveniment, romane premiate și ecranizate, lecturi pentru pasionații de istorie, psihologie și dezvoltare personală – toate acestea sunt cadouri literare perfecte pentru cititorii care vor să fie la curent cu ce e mai nou și mai incitant în lumea editorială.

Și, pentru că literatura unește comunități și definește viața culturală a unei societăți educate, Editura Litera anunță cu entuziasm întâlnirea publicului cititor din România cu două personalități de marcă anul acesta.

În martie, ca urmare a succesului major pe care l-au avut romanele sale în țara noastră, Alex Michaelides va veni la București pentru a lansa noul său roman Furia. Cartea sa de debut, Pacienta tăcută, a făcut istorie în lumea editorială – a fost vândut într-un număr-record de țări (peste 50) și în peste 7,5 milioane de exemplare în doar câțiva ani.

De asemenea, laureatul Premiului Nobel pentru Literatură, Abdulrazak Gurnah, va fi prezent în România pentru lansarea noului său roman, People of the House.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.