A apărut Actualitatea Literară nr. 120

A apărut nr. 120 al revistei Actualitatea literară, editată de AL Lugojpress SRL,cu sprijinul Consiliului Local Lugoj și al SIP Timiș.

În cele 24 de pagini ale acestui număr, semnează: Nicolae Silade, Remus V. Giorgioni, Cornel Ungureanu, Radu Ciobanu, Adrian Dinu Rachieru, Ela Iakab, Ovidiu Pecican, Constantin Cubleșan, Romeo Aurelian Ilie, George Motroc, Ionuț Manea, Tatiana Ernuțeanu, Magda Ursache, Alexandru Brașovean, Florentin Popescu, Ana Dobre, Constantin Arcu, Andrei Breabăn, Simion Dănilă, Nicolae Havriliu, Rudy Roth și Teofil Răchițeanu.

La rubrica „mapamond”, Cornel Drinovan traduce poeta latino-americană din Columbia Ana Maria Bustamante.

Numărul este ilustrat cu lucrări expuse în cadrul International Lugoj Art (29 septembrie-31 octombrie 2022), iar editorialul revistei, semnat de Nicolae Silade, se intitulează „Despre România Mare și unirea românilor cu românii”.

„Actualitatea literară împlinește chiar în această lună 12 ani, perioadă în care s-a afirmat atât pe plan național, cât și pe plan internațional ca o publicație culturală apreciată de majoritatea scriitorilor și a oamenilor de cultură din țară și nu numai”, ne-a declarat Remus Valeriu Giorgioni, redactorul-șef al revistei.

Actualitatea literară se găseşte la chioşcurile de ziare și librăriile din Lugoj, Timişoara, Reșița, Librăria Cartea Românească din Iași, la chioșcul din Piața Romană București și la sediul Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Bucureşti.

Actualitatea literară poate fi citită şi online, la adresa: actualitatealiterara.ro

Descarcă revista în format pdf de AICI !

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.